foto cabineIn sommige gevallen mag je je eigen Visuals maken, of je eigen rekwisieten meenemen.

Dit is wat er, in het algemeen, gebeurt op een fotohokje bruiloft: De gasten van het fotohokje lopen rond, nemen foto’s van enen en tweeën en overlopen wat ze gezien hebben. Uiteindelijk worden de camera’s doorgegeven. De meeste foto’s komen online terecht, en de effecten zijn enigszins permanent (je moet je hokje niet laten vernieuwen, of je hokje verlaten als je klaar bent).

Ik vind de fotohokjes een van de minst besproken onderdelen van een bruiloft. Het is een overblijfsel, een klein deel van een huwelijksverleden – het is niet belangrijk genoeg om te vermelden op een online video, of onthouden om te zeggen tijdens dierbare herinneringen – oud worden, alleen zijn … het is alsof de mensen onder het hokje onzichtbaar zijn.

Helpt een fotohokje tegen de statische of zeer heldere zalen?

Nee. Statisch is een goede, niet-gevaarlijke manier om overbelichting te vermijden, en echt heldere, statische omgevingen kunnen foto’s maken die er onnatuurlijk uitzien. Bij locaties die in het verleden commentaar hebben gegeven over de locaties die ze hebben gehuurd voor acteurs om bruiloften in te fotograferen (d.w.z. deze foto’s), hebben ze vermeld dat fotograferen op grappige locaties zoals dode planten en mulchbalen absoluut niet interessant of nuttig is voor Newborn shoot Eindhoven .

Worden alle foto’s gratis online gepubliceerd?

Nope. Een fotohokje huren kost $6,00 (voor 500 foto’s van hoge kwaliteit per persoon, of $15,00 voor 1.500 en meer), maar er zijn wel wat kosten aan verbonden. Ja, ze zijn bijna niets.

Iemand zei dat je vroeger voor 100 dollar een heel goede foto kon maken als je een stand met een spiegel had, maar dat schijnt verleden tijd te zijn. Als u veel rondkijkt, kunt u het tegenlicht op uw instelling houden, en het een beetje verbeteren; probeer in auto-exposure te schieten. Maar voor $6,00/500 opnamen krijg je hier toch een behoorlijke foto uit voor een low-budget extravaganza.

Waarom blijft iedereen me vertellen dat VSCOcam een “geweldig ding” is?

Nou, zo lijkt het. Zoals RSVP Events “briljant” noemde, ziet het er professioneel uit, is het gemakkelijk op te zetten, en bevat het alle kleine fl…eh, “kwartjes” waaraan rekwisieten kunnen worden bevestigd, tot en met hulp bij het kiezen van een geluids- en lichtopstelling.

Je kunt de cast in actie zien op The Governess’ Bridal Party Online

The Governess’ Bridal Party. een video van een aantal plaatsen, waaronder Digital Self Enthusiast , SELF , Swizzle Standards , en Bride Taste , waar ik grapte over het feit dat ik zo enthousiast was over een “First Look” video, dat ik de bruiloft zelf er niet bij had gedaan. Wat jammer is, want de film ziet er prachtig uit! -zijn er 8 die in high def zijn geschoten. Het is de vijfde video die ik ooit heb gemaakt! -de huidige video’s hier zijn niet af, maar zijn nog te vinden op VSCOcam.

Het bruidsfeestje van de politicus.

Andere VSCOcam-video’s .

Er zijn vier VSCOcam-sessies die op koninklijke wijze de pracht en praal van een perfecte bruiloft vastleggen:

VSCOcam – Bruidsfeestje met blauwe kraag

VSCOcam – Niet-Nerdy Stylist Dubious Bruidsfeestje

VSCOcam – All Loved Up-feestje

Tenslotte kan je vandaag notities vinden over de typische bruiloft op de Cake Talk Blog . Voor de goede orde, ik heb eigenlijk geen PC’s gezien die buiten de voordeuren pasten van ons Franse landhuis met Georgische en tulpenramen in de heuvels van upstate New York (U.P.I.) op die frigide januaridag. -althans ik ben er zeker van dat velen dat deden, gezien de kleine omvang van het huis en de extra dozen, we leven niet in het geschiedenis universum*

* Sorry, ik dacht dat we dat deden. -maar ik ben er vrij zeker van dat het maar één astronaut is. -Ik ben toch veel beter in wiskunde.

Natuurlijk kreeg ik, terwijl ik dit aan het posten was, een reactie van een gast die naar de kosten vroeg. De kosten variëren naargelang de afspraken, maar het is tijdsefficiënter om de stand nu te huren dan het zou geweest zijn om hem op onze huwelijksdag te huren – alle drie onze leveranciers waren niet beschikbaar wegens andere verplichtingen. Soms is het praktisch mogelijk om een booth op te zetten zonder een PC te zien of in de gaten te krijgen, vooral als je er gewoon langsloopt, achter slot en grendel.

Ik kreeg vanmiddag ook een idee van Julie Petrie-Matej (van securitytrades.) dat je absoluut de RSVP Events Video Guide moet aanschaffen om je te helpen de beste foto’s te plannen.