Schilderles

Vandaag wil ik jullie mijn visie op een perfect portret laten zien. Dit is een stap-voor-stap-proces dat ook tips en nuttig advies bevat over het kiezen van het juiste portret voor jou.

Zoek een mentor en neem lessen

Een van de beste manieren om een mentor te krijgen is om een leraar of andere professional te vinden die gekwalificeerd is om je schilderlessen te geven. Een leraar zal veel geduld hebben en de kennis om je kind te kunnen leren over portretschilderen. Je mentor zal je ook kunnen wijzen op fouten in je portret en je helpen meer te leren over portretfotografie, leermethoden en andere dingen die je misschien nog niet goed genoeg onder de knie hebt.

Een mentor kan een leraar zijn, een make-up expert, of iemand bij wie je je op je gemak voelde tijdens het maken van je portret.

Ontwikkel creativiteit bekijk foto’s online

Op het internet zijn er veel verschillende websites die gratis downloads en snapshots van populaire portretten aanbieden. Als je hun Google AdSense bekijkt, is het gemakkelijk om informatie te ontdekken die je voor je eigen werk kunt gebruiken. Je kunt ook kwaliteitsblogs en -websites vinden om jezelf te informeren over portretten in de wereld.