fotograaf

Een fotograaf gaat een set op om foto’s te maken van het drama van de setting, een muzikant zal op een set optreden, hetzij om de performance te verbeteren, hetzij om de cast entertainment te bieden, en een blogger gaat een recensie van de set schrijven, gebruikmakend van de meestal verstrekte setfoto’s van de set. Er zijn zelfs fanfotografen.

We zullen ter plaatse dieper ingaan op elk van deze beroepen en het werk dat erin gaat zitten. Ik had trouwens het voorrecht om te gaan zitten met de auteur van het boek “Professionalism Of Video Game Storytelling” – Henrique D. Oliver. Hij besprak veel van de unieke aspecten van verschillende soorten videogame storytelling, waaronder het zwoegen en bidden en werken van de artiest en de technici zelf, de onsite verontrustende elementen van HMDSauts en clans, de eigenaardige mentaliteit van het lanceren van legitieme aanvallen die beschikbaar zijn van beide kanten van een conflict, de voorkeur en afkeer van samenwerking zoals met MTV en Guitar Hero, en de like to like kenmerken en totaal verschillende methoden om een verhaallijn op te zetten die het soort setting oproept waarin de speler kan opgaan en urenlang kan doorgaan.

Dat is meestal alles wat een storyboarder nodig heeft om zijn project van de grond te krijgen. Met zijn prachtige boekhouding van de bovenvermelde 3-act structuur, krijgt de tekenaar een ongelooflijke deal. Hij moet alle details kennen over de posities van elke acteur. Dan krijgt de schrijver een verbazingwekkende hoeveelheid controle over het hele proces, hij kan alles tot op scène-niveau uitschrijven en het uitwerken op elke manier die hij nodig acht om de financiering rond te krijgen om het project af te krijgen. Een speelfilm gebaseerd op het nieuws voor volwassenen kan bijvoorbeeld een geanimeerde opening nodig hebben, waardoor een cultureel en moreel conflict ontstaat dat nog wordt versterkt tijdens de opening en de aftiteling. Misschien is de achtergrond zo ontworpen dat hij er schoner uitziet dan in de games, of misschien ook niet, en zelfs één wegwerpscène heeft elke animatiesequentie doorlopen – de Star Wars-webisodes. Dan mocht een ontwerper alles ontwerpen, zoals hoe de dozen voor de cornflakes niet vervormd mochten zijn op een onhandige manier. “Bedankt dat je dit prachtige gemeenschap voor het grootste deel van een decennium hebt kunnen doen”

En dat is het einde van dit deel.

Dat is alles voor dit deel. Ik zal de rest van uw vragen binnenkort in de daarvoor bestemde threads plaatsen. Als u uw vragen niet beantwoord hebt gekregen, vraag ik u alleen om hier en daar thestarbucket.com te gebruiken. Ik wil niet vasthouden aan inzendingen, en met het doorzoeken van de strings kan ik geen enkele post van jou vinden, dus als het niet in de officiële thread is gepost, is het verwijderd. Dit is een plaats voor alle interessante vragen die je zou kunnen hebben, en een plaats waar de lezers je kunnen bereiken als je problemen hebt. U kunt contact met mij opnemen hier , of vraag me rechtstreeks per E-mail door te zoeken naar mij niet op official@nextreel.net of niet elke keer, maar sommige dagen kijk ik op naar jullie allemaal met mijn ogen.Dank u allen voor uw deelname, en ben blij om u aan boord te hebben. Bedankt voor het uitschakelen van de mobiele links, zodat een goede zoek-onderactivesuggestie naar uw post leidt.Velen. Ik heb gemerkt dat het heel nuttig is om eerst de meest passende vragen te stellen. Ik hou bijvoorbeeld vooral van vragen waar je kwantificeerbare getallen kunt toevoegen. Voorbeeld: “Het spel is gepland voor $1200-$1500.” Hoeveel spelers worden er verwacht voor die prijsklasse? En voor hoeveel kan het spel naar verwachting verkocht worden? Met hoeveel exemplaren zal het uitkomen? Hoeveel marketing denkt u dat de werkelijke verkoopprijs zal zijn? Wat zou de geschatte totale verkoop zijn tijdens die verkoopperiode? En natuurlijk, hoeveel geld is er begroot voor vervolgen voor dat spel? Het kan nuttig zijn om statistieken over high-end games op te nemen. Voorbeelden: “Dit spel kostte ongeveer 600.000 dollar om te ontwikkelen en kost nogal wat mensen hun baan.” Hoe worden al die scenarioschrijvers en artiesten betaald? Hoeveel mensen heeft het gekost om dit spel te maken? Hoeveel geld hebben zij verdiend? Wat voor salaris zou men verwachten voor een enkele ontwikkelaar van dit project, of voor het team dat aan dit spel heeft gewerkt? Zou het spel als geslaagd worden beschouwd als het niet zo goed verkocht als verwacht? Hoe wil je over een paar jaar over het spel denken? Zou u het kwalijk nemen dat het spel nu voor 150.000 dollar af is? Zou u vinden dat CGMagazine het niet zou mogen publiceren, of zou het publiceren ervan een uitzondering moeten zijn op de algemene regels over CGDevzooligan en CGMagazine in het algemeen? Hoe vaak weet de schrijver wie hij voor zijn spel wil verwerven?

Lees meer:

Fotograaf Roermond

Fotograaf Nijmegen 

Evenementen fotograaf