foto cabineGrote burgers en beroemdheden gaan graag naar fotohokjes vanwege de kans om deel te nemen aan een grote verscheidenheid van Fotoshoot Eindhoven , Eerst wil ik ideeën opdoen over waar deze hokjes voor gebruikt moeten worden. U kunt ze gebruiken voor:

Een fotoshoot voor promotionele doeleinden. Posters, foto’s, of iets anders dat je kunt bedenken.

Hou in gedachten dat je stand overal zal zijn, maar hou het toch leuk! Dus, wat moet je doen?

Kies het geschikte fotohokje voor uw evenement

Is uw evenement groot of klein? Hoe dan ook, u kunt niet verkeerd gaan met een klein formaat stand om de meeste van uw behoeften voor uw panel of gratis kunstbeurs te dekken, zelfs als ze meestal voor fotografiedoeleinden zullen zijn. Mensen houden van het idee dat ze met u op de foto gaan. Ik bedoel, hoe meer mensen je hebt om te fotograferen, hoe beter. Romantische stelletjes en kantoorpersoneel zijn er dol op, retro- of jaren ’80-fanaten en zelfs nieuwe moeders in kinderwagens zijn allemaal zeer te spreken over foto’s in fotohokjes. En laten we eerlijk zijn, verschillende toeristen zullen je standje terroriseren en vragen stellen als: Wat is er aan de hand met deze super mooie dame in het zwart? Dat gaat je niets aan, vriend!

De Photo Booth Drawer: Kies uw functies

Hoewel u kunt gaan zitten en nog steeds plezier hebt met de lay-out van uw stand, is het van cruciaal belang een speciale stand te gebruiken die vrij rustig is met speelgoed. Dit zal u op zijn beurt helpen om uit de achtergrond van uw stand te stappen en recht op het doel af te gaan.

Zorg voor een ruimte voor drankjes en eten en maak het mogelijk voor de gasten om foto’s en video’s te maken met de camera!

Hoe moet uw fotohokje eruit zien? Kijk naar foto’s en praat met professionals om een beslissing te nemen. Als u uw cabine eenmaal hebt gedroomd, laat hem dan werkelijkheid worden. Hier vindt u een lijst met foto’s en aanbevelingen van onze professionals bij Photo Booth Supply.

Zoals altijd deel ik graag de tekenblok shakers om je te helpen ruwe schetsen te maken. Je kunt deze shakers ook gratis krijgen in je fotohokje-benodigdhedenpakket via deze link.

Ladenlade ladekast – 9-12 Laden

Kantelen om uw foto of schets bolletjes op

Het heeft een oog, en hoogte bereik – voor elke grootte van het hoofd

Er zit ook een gaatje in voor stickers of kleurplaten

Om je te helpen met de inrichting van het fotohokje, is hier een geweldige gratis cursus online.

Ontwerp uw stand uit kartonpapier (verven) en linnendoek (afwerking)

Het helpt met lambrisering en vorm

Je kunt je gasten ook een poetsdoek geven

Deze zijn meteen klaar voor gebruik

Producten voor drukcabines

Dupliceer en print posters, flyers, borden, menu’s, enveloppen en andere lelijke dingen rechtstreeks vanaf uw vel! Bekijk hier mijn volledige lijst met fotokoker- en printerbenodigdheden. Geef je verzameling een voorsprong met ons arsenaal aan veelzijdige afdrukbenodigdheden.

Kopjes (facultatief)

Rush Print – snel en gemakkelijk grote zaken en grote aantallen orders afdrukken

Wat kan ik zeggen, ik ga graag naar de parken. Automatische rollende hindernisbanen jagen mijn peuter en mij de stuipen op het lijf. We zijn meer vertrouwd met QR-codes, uw foto’s en de deelfunctie van uw sociale media dan met iets anders dat ik kan bedenken. Laten we eerlijk zijn, afgewerkte 12-inch vierkantjes zijn beter dan niets. Om deze lijst van films en TV shows gemaakt van gerecycleerd materiaal te bekijken, klik hier.

16×20 Ondersnijd bord

Ik kocht een 2-pak van deze op een garage verkoop. De 16 in. formaten zijn ideaal voor het afdrukken van meerdere borden en afbeeldingen, de 25 in. prints zijn precies wat we nodig hebben om posterborden te maken, en de 44 in. braille formaten zijn perfect voor het maken van braille afbeeldingen voor onze tafels en borden. Dit assortiment is ook geweldig voor fidget spinners, stijlvolle papieren bloemen, griezelige foto’s of Star Wars candy bar labels. Haal er een paar in huis!

12×12 Hanger / Riser Board

Dit is ons favoriete formaat dat voor $5.60 verkocht wordt bij Re-Store. Ze zijn 12 inch breed en zijn ideaal voor foto’s en ander drukwerk.

Alles wat je nodig hebt is een printer en deze 3-D naaldhendels van bureau accessoires.

Haal het rek eraf en bevestig het een paar minuten aan je fotohokje en je ontdekt hoe Tinkers rollen overtrekpapier, AthMinmas Brown fidget spinners, Pens of Doom pennen, Air Force mini actie figuren in Air Force plastic, en extra-de-luxe giveaways bekijken: Nerf nerf blasters naar keuze!