DVD videobibliotheek

TV- bovendien, is apparaat dat is als een magische doos, die u op de Bern met de klassiekeCM compatibele Lightning-kabel. Het is eenvoudig om dit apparaat aan te sluiten op uw televisie.

De beschikbare kabelaansluiting is van hoge kwaliteit, maar het kan zijn dat de eerste aansluiting wat frustratie vergt, of dat u samen met de kabel een digitale TV-kaart moet aansluiten.

De lightning-kabel heeft signaalbalken, maar geen voorziening voor audiobalken. De signaalbalken leveren een digitaal videosignaal met hoge resolutie en MPEG 2-audio. MPEG 2 is een video- en audiocompressie die is ontwikkeld door de Moving Picture Experts Group (MPEG). Het wordt gebruikt voor het maken van films en vooral muziekvideo’s. Een digitale video production  maakt ook gebruik van MPEG 2-technologie, en uw computer ook.

De audio-compatibiliteit van MPEG 2 is ingebouwd in de kabels en je hebt dus niet echt draden nodig. Het is een standaard, dus het is geen apart item voor het maken van muziekvideo’s. Je kunt een 48 poort MPEG 2 adapter kopen, die vaak voor minder dan $100 te koop is bij een elektronicawinkel.

U kunt uzelf veel geld besparen door gebruik te maken van de conversie van uw DVD’s naar MPEG 2 discs. Het is gewoon MPEG 1.0 voor video production , en 2.0 voor audio, welke de beste bestanden zijn voor het maken van films en muziek CD’s. De MPEG 2 discs zijn echter in DVD-R of DVD-RW formaat, en kunnen niet worden afgespeeld op een computer zonder DVD-speler. De DVD-R moet op een lege schijf worden gebrand om ze te kunnen afspelen. Omgekeerd kan het zijn dat de DVD-RW helemaal niet werkt op een computer.

De DVD-R is een kabel die eigendom is van BY-NCOK en het is een soort internationale kabel. De nieuwe versies zijn normaal en lichtgroen van kleur. Deze kabels zijn normaal voor maximaal vier eenheden (General Recording). Download de kabels naar uw computer en verbind de uiteinden met elkaar.

Het is noodzakelijk om de DVD-R af te spelen in een blanco disc, een zogenaamde Easy Disc.

Easy Disc biedt 4 audio sporen en Geavanceerde ondertitel ondersteuning. Het is een eenvoudig te gebruiken CD/DVD brander, en het is het belangrijkste onderdeel van je verbindingsproces.

Bij het branden van de CD/DVD wordt het bronbestand geschreven met behulp van een Sector pointer. Het wordt dan aantrekkelijk gekopieerd naar de disc waar het fungeert als eenOpening Files. De snelheid van het branden is zeer hoog omdat alle sectoren van de disc gelijktijdig worden gebrand.

Vervolgens wordt de disk gecontroleerd op fouten. Als alle sectoren perfect zijn gecontroleerd, dan wordt de inhoud van de disc op de disc geschreven.

Enkele voordelen van het branden van DVD-RAM discs:

1. Veiligheid

2. Duurzamer

3. Losere constructie

4. Goedkoper

5. Gemakkelijk te manipuleren

6. Draagbaarheid

Het eerste wat u moet overwegen voordat u een DVD-videobibliotheek aanlegt, is welke bestanden u in uw mediabibliotheek wilt opnemen. Aangezien u misschien een bibliotheek van tekstbestanden en andere documenten wilt maken, en deze in videobestanden wilt omzetten, moet u ze allemaal op één plaats verzamelen, anders kunnen ze overal verspreid staan.

Enkele keuzes zijn dan:

1. Uw bestaande videobestanden

2. Videobestanden

3. AVI-bestanden

4. opname bestand

5. mpeg2-bestanden

6. avi3 bestanden

7. ervoor zorgen dat de volledige verpakte film of audio- en muziekbestanden op uw TV kunnen worden bekeken

Of u kunt uw dvd-collectie aan iemand anders overdragen, zodat u de nieuwste kaskrakers op uw dvd-speler kunt bekijken. Wie weet … is het de perfecte oplossing voor iedereen.

Een DVD videobibliotheek opbouwen is echt zo leuk! Ga gewoon online, zoek de video’s, en voeg ze toe aan je collectie. Veel plezier!