video prodcutie

om dit soort video’s aan te bieden.

Wat is een Video marketing ?

Van een videoproductie is sprake wanneer iemand live video’s samenstelt, bekijkt, vastlegt, bewerkt en soms (heel zelden) produceert. Hoewel de algemene concepten vaak variëren, kan videoproductie over het algemeen worden onderverdeeld in twee brede gebieden.

1. Getuigenissen van klanten

Klantgetuigenissen zijn altijd zeer waardevol. Met de toename van online video’s die niet worden gelezen, is de waarde van getuigenissen van klanten groter dan ooit.

2. Snelle testklemmen

Op basis van de video moet de testclip waarschijnlijk verder worden verbeterd. Zo kan het bijvoorbeeld nodig zijn een testclip te vertalen, een nieuwe timing en timingcontrole in te stellen, of shots op verschillende manieren te behandelen om een audiomix te verkrijgen die voldoet aan uw productiebehoeften.

Het produceren van video is een zeer tijdrovend proces. Beste advies:

Bedenk hoe lang je met iets anders bezig zou zijn geweest

Patiënten zijn de belangrijkste begunstigden van videoproductie. Uw videoproductie zal beter en beter worden naarmate u meer patiënten bereikt en uw service beschrijft. Echter, om uw videoproductie echt te verbeteren en uw bedrijf te verbeteren, moet u een verbintenis aangaan. U zou 3 maanden van uw fulltime werkmodus kunnen besteden, en een week van uw fulltime rustmodus, + doorgaan met het maken van video’s in uw vrije tijd. Dit kost natuurlijk steeds meer tijd.

Waarom video productie geeft

Zakelijke waarde

Videoproductie levert een echte zakelijke waarde op voor een bedrijf. De meeste bedrijven kunnen op korte termijn contracten van miljoenen dollars verlengen met een online video. Dit is niet alleen de beste vorm van reclame, maar ook de meest efficiënte vorm van reclame. Video neemt niet veel ruimte in beslag, kleedt zich niet aan en gebruikt geen elektriciteit, zodat videoproductie ook het energieverbruik, en dus de gemiddelde kosten, verlaagt. Videoproductie is niet afhankelijk van fysieke winkellocaties, dus kan het gebruik maken van digitale bekendheid van de locatie.

Kwaliteit

Een videoproductie, vooral wanneer het om 5% studio’s gaat, geeft uw bedrijf de beste kijk op de klantervaring. Klanten geven u direct informatie wanneer u een video van hen maakt, maar kijken ook naar uw merk en diensten of weigeren een kopje te kopen van een artikel dat u hebt gemaakt.

Ondersteuning bieden

Wanneer u met een producent van bedrijfsvideo’s werkt, krijgt u een uitstekende opleiding, gegarandeerd, en wordt er een beroep op u gedaan wanneer dat nodig is, om te helpen problemen op te lossen en vragen van klanten te beantwoorden. Als extra bonus ontvangt u ook een kortingsbon van een potentiële klant na voltooiing van de video (ook een stimulans). Videoproductie kan niet alleen voir dire met acteurs uit de sector overbodig maken, maar kan ook helpen om hoekjes en fouten te vermijden die tijdens het filmproces opduiken.

Een in de stad gevestigd bedrijf zou bijvoorbeeld snel informatie over potentiële klanten moeten kunnen verzamelen. Een medewerker zou klanten die al aan het loket staan kunnen registreren tot het juiste tijdstip, problemen re klanten met de huidige klant op dit moment kunnen oplossen en de klanten zelfs aanbiedingen met korting kunnen doen. Een ander voorbeeld is dat video ook nuttig kan zijn als u budgettair gezien te maken hebt met een sterk ontwikkelde kleine stadsgemeenschap. Met video productie vaardigheden, wordt uw budget meer zinvol en realistisch.

Wat is een effectieve videoproductie?

De klikker video is een effectieve video productie, maar is niet de beste.

Veel bedrijven beweren dat een videoproductie een alternatief is, of slechts een verlengstuk van een bedrijfsimago. Er is enige basis voor deze bewering, en alleen maar omdat een video is ³”hetzelfde als een billboard³” betekent niet dat het effectiever is. Klikvideo en andere vormen van reclame zouden idealiter ook subtieler en minder opzichtig moeten zijn, gezien de hierboven genoemde kwesties over misleiding en het verbergen van kosten.

Succesvolle videoproducties vallen ergens tussen twee uitersten. Een grafische video is misschien niet zo goed voor het billboard van één keer per week, maar een eenvoudig te volgen, elegante, subtiele video kan werken voor bewegwijzering en de meeste inhoud. Het zit misschien in het middengebied van doeltreffendheid: nuttig voor back-end signage en verschillende vormen van publieke reclame, en gemakkelijk te begrijpen.

Over videoproductie

Producenten hebben verschillende middelen en technieken voor hoe zij precies een video maken. Zij bieden vaak andere soorten diensten aan om te helpen bij de productie van uw video. Soms kunnen videoproducties ook een script, een acteur en een assistent/altere omvatten. Voor geavanceerde videoproducties zijn extra videotools en een opleiding voor een specifieke tool vereist. Hoewel niets afdoet aan de voordelen van videoproductie, kunnen video’s uw doelstellingen zowel versterken als tekortschieten. Videoproductie kan u dezelfde voordelen bieden die online adverteren doet. Zonder het voordeel van online reclame, vergeet niet, uw video misschien niet krijgen bekeken; videoproductie kan krijgen bekeken, maar het kan blijven traag of in een lagere orde werkte of extra aanpassingen nodig hebben.